Hotels in Budapest
Budapest hotel list
Prague the Golden City Prague the Golden City
Hjem Informationer Turist Attraktioner Museer og gallerier Underholdning Natteliv
Hoteller Shopping Restauranter Hjælp Ture Konferencer

Nattelivet i Prag

Clubbing / Diskoteker
Pubber
Cocktailbarer
Kasino
Mere...

Når solen går ned er det tid til at opdage en anden side af Prag. Byen er uforglemmelig smuk i mørket - gotiske kirketårne og Prags borg er belyst, de snoede brostensgader fulde af mystik...og folk i Prag er ret seriøse med at feste igennem. Tjekkerne har en liberal holdning overfor alkohol og rygning og nætterne ude i byen er en god mulighed for at møde interessante mennesker, både lokale og andre udlændinge.
Et par ord omkring sikkerhed: der er kun ganske lidt voldelig kriminalitet, og gaderne er relativt trygge om natten for kvinder, endda alene, sammenlignet med mange andre storbyer og lande. Det største problem man kan få som enlig kvinde er andre turister! Tjekkiske mænd er generelt set respektfulde og hjælpsomme.

Som altid skal man holde øje med sin tegnebog! Mænd som er berusede og distraherede af smukke kvinder er nemme ofre for lommetyve. Og kend helst dine egne begrænsninger når du drikker – de lokale drikkevarer er ofte med højere alkoholprocent end hvad du måske er vant til. Hvis du har lyst til at opleve en sjov og tryg aften, så hvorfor ikke melde dig til CoDan Agentura's "Pub Crawl"? Det er en god måde at komme ind på nogle af de hyggeligste pubber med en sjov gruppe, og du vil have din guide til at løse de små ting og afholde dig fra at fare vild. Når det er sagt så hav det rigtigt sjovt!

wannes club

 

Hvis du har spørgsmål til vores serviceydelser kontakt os venligst på:
e-mail: reservations@codan-agentura.com