Credit Counseling vs konsolidering af gælden – som er det rigtige for mig?

Konsolidering af gælden og kredit rådgivning er lignende tjenester, der kan hjælpe personer med at komme ud af gælden.
Gæld konsolidering agenturer bidrage til at minimere renter og derfor de månedlige betalinger. Udskiftning af flere månedlige lån af et enkelt lån til en lavere rente og undertiden med en længere tilbagebetalingsperiode kan være betydelig bistand til en person i gæld. En enkelt sikre lån kan føre til de rentesatser, der kigger forbi så meget som halvdelen. Gæld konsolidering selskab interagerer med inkassobureauer og kreditkortselskaber på vegne af deres klient og sammen med en reduceret sats, de kan også forhandle for afskaffelse af sene gebyrer og en nedsat balance. Gæld konsolidering er ikke relevant at sikre lån som realkreditlån og billån men er meget nyttigt for usikret kreditkort lån.
Gæld konsolidering er modtaget godt af de fordringshavere, der foretrækker det over konkurs. Skyldnere kan komme ud af gælden ved hjælp af konsolidering af gælden og opretholde en god kredit record, hvilket ikke ville være muligt, hvis de indgav konkursbegæring. Gæld forbehandlingsfirmaer kan opkræve et gebyr på forhånd eller opkræve gebyrer; da de fleste gæld konsolidering selskaber er non-profit, er disse gebyrer normalt ganske overkommelige. Gæld konsolidering er ideelle forsome mennesker, der ønsker at få ud af en gæld så hurtigt som muligt uden jonglering deres finanser i en stor måde.
Kredit rådgivning organisationer også hjælpe forbrugerne med at rydde deres gæld. Kredit rådgivning organisationer blev først startet af kreditkort industrien, der var på udkig efter en måde at sikre, at deres tilgodehavender ikke fil konkursbegæring. Forbrugere, der deltager i en kredit rådgivning program normalt har en vis mængde af gæld med henvisning til den månedlige indkomst. Man kan ikke kvalificere sig til en kredit rådgivning program hvis i kreditors udtalelse bidragspligtige har indkomst til at foretage betalinger.
Kredit rådgivere interagere med kreditorerne på vegne af deres kunder til at sikre en reviderede månedlige tilbagebetaling tidsplan, en reduktion af renten eller en ophævelse af renterne, hvis det er muligt. Kredit rådgivning tjenester assist med usikrede betalingskort som kreditkort, auto lån, lægeregninger, advokat regninger mv. Veletablerede kredit rådgivning virksomheder kan selv forhandle med kreditorer for dem, der har misligholdt sikrede gæld tilbagebetaling og hjælpe dem til at betale restancer som en behagelig plan, således at man undgår afskærmning og tilbagetagelse. Kredit rådgivning anbefales til dem, der ønsker en komplet ændring i deres forvaltning af finanser og kræver bistand fra en tredjepart til at vurdere deres finansielle muligheder. Det er ikke ualmindeligt for kreditorer til at betale den kredit rådgivning gebyrer for debitorene for at tilskynde dem til at tilbagebetale gælden. I modsætning til gæld konsolidering service give kredit rådgivere nyttige råd for ikke blot at komme ud af gælden, men også opholder sig ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.