Hvordan din virksomhed kan vælge en softwareudvikler

Til sidst, vil din virksomhed skal have nogle softwareudvikling. Din virksomhed er unik – du kan ikke stole på en kæmpe, ansigtsløse corporation til at håndtere dine unikke behov med en shrinkwrapped, masse fremstillet, produktionslinje løsning. Du har brug for brugerdefinerede software, og for at få det, skal du vælge en udenfor softwareudvikler. En hyret pistol.
Det er svært – efter alt, de fleste forretningsfolk ikke tekniske mennesker. Du ønsker en Clint Eastwood – høj, sikker og klar til at løse dine problemer med koldt stål – men du få normalt en technoloser – kort, nørdet, sniveling skvat med ingen rygrad og ingen evne til at få noget gjort.
Desværre, jeg har hørt historier om valg af udviklere fra alle slags mennesker. Dårlige historier. Jeg kan ikke engang begynde at tælle, hvor mange mennesker har likvideret med store regninger og flere problemer så da de startede. Heldigvis har jeg udviklet fire dynamit spørgsmål du skal spørge når du vælger en udvikler.
1: gør din udvikler løse problemer, eller bare skrive kode?
En professionel softwareudvikler er ikke i færd med at skrive kode; snarere, han er i færd med at løse problemer, og kode sker bare for at være en af den måde, at han (eller hun) gør det. På den anden side, vil mange udviklere du at stave ud af, præcis hvilken slags program du ønsker ham til at skrive. Han løser ikke problemer; han skriver bare kode den måde han er fortalte, og håber det vil løse problemet ved hånden. Med en reel softwareudvikler vinden du op med en løsning, der efterlader alle glade.
Markedet er fuld af kontrakt programmører maskeret som softwareudviklere. Vær forsigtig.
2: de forsøger at give en løsning før de kender problemet?
Nogle udviklere vil tilbyde at sende dig et forslag efter en ti eller tyve minutters telefonsamtale. Det er umuligt at præcist at vurdere din situation så hurtigt; de forsøger at give dig en “one-size” pakke. Virkelige softwareudviklere vil ikke give dig med svar, forslag eller gebyrer, indtil de ved nok om din virksomhed har en kvalificeret udtalelse. Medmindre udviklerne er villig til at bruge nok tid til at virkelig vide, hvad dit problem er, ender du ikke med den løsning, du virkelig har brug for, fordi din developer gør tilfældige skud i mørke.
3: er de forelsket i en bestemt teknologi?
Softwareudviklere kan falde i kærlighed med deres foretrukne teknologi; Det er ikke ualmindeligt at se udviklere, der kun udvikler med Microsoft eller sol teknologi, f.eks. En professionel softwareudvikler, men fokuserer på gavn for hans klient, uanset teknologi er nødvendig. Du ønsker at ansætte nogen, der vil bruge den teknologi, der er bedst egnet til din virksomhed, hvad det kan være. Du skal ikke vælge en udvikler, baseret på hvilken teknologi han er bekendt med; Han bør være i stand til at tage sig af næsten enhver teknologisk problem, enten ved at gøre arbejdet selv eller outsourcing til en person i sit netværk af kontakter.
4: er de opladning af projektet?
Amatør software-udviklere har en tendens til at opkræve betaling for deres tid, ikke af værdien af det arbejde, de udfører; så kontrakt programmører. Virkelige softwareudviklere, dog afgift baseret på merværdi til dig – projekt – baseret ikke på tid. Dette skyldes, at amatører er bange for, at de ikke kunne fuldføre projektet i en rimelig mængde af tid, så de ønsker tryghed, at de vil blive betalt for deres tid i enhver situation. Erfaren udviklere, men er sikker på deres evne til at levere kode under deres skøn, de er trygge ved deres evne til at levere værdi, og de, som de kan give værdi, der er mere værd end deres tid er. Du bør ikke gøre en investeringsbeslutning hver gang du overveje at kalde din softwareudvikler.
Det er det. Stil disse spørgsmål omhyggeligt, og du får en programmering dynamo. Han vil være i stand til at håndtere de vanskelige spørgsmål og give dig de hårde svar, og du får skudsikker software.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.