Køb nu, betal senere

Du har sikkert spekuleret på, om du måske kvalificerer dig til en køb-nu-betal senere-plan, hvis du nogensinde har købt noget. En blød kreditkontrol påvirker ikke din kredit score, og du kan blive godkendt eller nægtet på få sekunder. Selvom din kredit score ikke er perfekt, kan du stadig være berettiget til BNPL. Udfyld blot en kort ansøgning online for at ansøge om BNPL.

Du skal åbne en konto hos tjenesteudbyderen for at være berettiget til køb nu, betal senere. Efter godkendelse vil du være i stand til at vælge en tilbagebetalingsmulighed som 0% rente. Du kan sprede omkostningerne over en længere periode (f.eks. Seks måneder). Du skal holde dig til din tilbagebetalingsplan. Sanktioner vil begynde at stige, hvis du undlader at foretage dine betalinger til tiden. Mange store virksomheder tilbyder rentefrie betalingsmuligheder.

Selvom Køb nu Betal senere er en tjeneste, der har eksisteret i nogen tid, er dens popularitet steget dramatisk i de senere år. En YouGov-undersøgelse for Forbes Advisor viste, at 67% af respondenterne aldrig havde brugt en køb-nu-betal senere-tjeneste, mens 59% sagde, at de er meget eller noget sandsynlige. Yderligere 15% er ikke sikre på, om de vil bruge det. Hvad er det bedste ved Køb nu Betal senere? Tjenesten er enkel at bruge og beskadiger ikke din kredit.

Køb nu og betal senere er en moderne version af en layaway-plan. Dette giver forbrugerne mulighed for at købe produkter i dag og opdele betalingen over en periode, såsom 30 dage. Derefter betaler de resten på et senere tidspunkt. Dette er en hurtig og nem betalingsmetode, der hjælper dig med at undgå at bruge mere, end du har råd til. Det er praktisk, og det opkræver ikke renter.

Overvej at købe nu og betale senere finansiering. Bekvemmeligheden ved at betal med faktura resten senere kan friste dig. Du kan købe varer med en stor kreditgrænse, sprede omkostningerne over flere måneder og foretage mindre månedlige betalinger. Bliv ikke bedraget! BNPL-udbydere kan opkræve renter og matche kreditkortsatser. Du bør overveje andre finansieringsmuligheder, hvis du er i tvivl. Du kan muligvis ikke få et køb-nu-betal-sent lån, der passer til dine behov.

Selvom UK Financial Conduct Authority ikke regulerer køb-nu-betal-senere-aftaler, håndhæver den forbrugerbeskyttelseslovgivningen. Selvom køb nu / betal senere endnu ikke er reguleret af noget regeringsorgan, anslås det, at tyve milliarder amerikanere vil bruge sine tjenester inden 2020. Ifølge undersøgelsen brugte 91% af internetkunderne køb nu-betal senere lån i 2020. Mange forbrugere, der bruger køb nu-betal senere-tjenester, er ikke klar over, at de sætter sig i gæld.

Selvom Køb nu Betal senere kan være en stor kortsigtet økonomisk mulighed for forbrugerne, ved mange mennesker ikke, at de kan bringe dem hjem. Disse programmer opkræver ikke kun renter, men har også kontraktvilkår, der kræver, at kunderne tilbagebetaler en betydelig del af deres køb. Negative kreditspiraler og overforbrug er to af farerne ved køb-nu-betal senere. Det er vigtigt at planlægge og holde sig til et budget.