Du har nået dit fulde potentiale

Hver af os har et uudnyttet potentiale inden for. Vi er alle dømt til at være nogen og opnå noget i løbet af vores liv. Men på grund af mange udfordringer og forhindringer, som vi støder på hver dag, vi forsømmer at vi har denne evne til at nå vores mål, og være den bedste person, vi kan blive. Brand potentiale er ikke tændt, men i stedet beslaglagt. Hvad de fleste mennesker ikke forstår er, at det er kun i at acceptere og udnytte dette potentiale, at vi fuldt ud klar over sin fantastiske og kraftfulde indflydelse i at forbedre vores liv.
I vores stræben efter at nå vores fulde potentiale, kan flere forhindringer komme i vejen. Ofte, er disse hindringer ikke væsentlige. I stedet, de er intet mere end selvbegrænsende overbevisninger, at stoppe fra at komme til hvor vi ønsker at være eller blive, hvad vi er beregnet til at blive. Det er bange, kvaler og bekymre at toppe listen i hæmmer mennesker fra at finde det positive, at livet har at tilbyde.
Fremmest er det skabt af frygt. I psykologi er “frygten for fiasko” eller “frygt for succes” udtryk, der ofte anvendes til at forklare, hvorfor folk holde sig tilbage. “Frygten for fiasko” er, hvad det bogstaveligt antyder. Ingen ønsker at svigte aldeles. Det er vanskeligt at acceptere et nederlag. På den anden side er “frygt for succes” ikke så let at analysere. Succes er ikke generelt en positiv ting. Det ændrer ens liv i en eller anden måde. Frygt for succes en eller anden måde kan oversættes til frygt for hvad der kan komme med succes. At opnå succes for nogle mennesker kan føre til ens mister en følelse af formål. Da målet han sigtede på er allerede nået, finder han ingen flere formål i at forfølge enhver flere mål. Også Tag for eksempel, en person, der aspirerer til at gøre et gennembrud inden for videnskab kan bare kunne nå sit mål, men efterfølgende kan forårsage denne person at være i rampelyset – at give taler på konferencer, overfor både roser og kritik, og selv at pådrage sig de misundelse af hans kolleger. På grund af denne frygt for at blive udsat og bukke under for en offentlig liv, folk kan bare være tilfreds med at være sig selv og blande sig med mængden. De søger ikke længere for mere ved at fremme eller styrke deres valgte håndværk. Et eller andet sted undervejs, er fremskridt stopper og den fulde potentiale inden for venter på at blive ubundethed indskrænket.
Selvom imagining succes måske stand til at bringe dit ønske om at nå frem til dit fulde potentiale, er det temmelig vigtigt at sigte for udvikling og ikke virkelig fokusere på sejr. Hvis vi ikke er uundgåelig, mens succes kan være kortvarig, men erfaringerne og læring du vil stamme fra det absolut giver dig mulighed for at forstå og værdsætte dig selv mere. Det vil støtte dig i at kende dine grænser og/eller hvor meget yderligere du kan presse dig selv.
Psykologer tilskynde folk, der søger at nå deres fulde potentiale ikke fokusere på de væsentlige aspekter af at opnå noget. I stedet skal de sigter mere for personlig udvikling, som kommer med en længerevarende virkning end håndgribelige belønninger. Blikket mod personlig tilfredsstillelse giver den nødvendige inspiration at opdage, hvor langt du kan gå.
Det er et must at opstille dine mål højt, men sørg for at holde dine forventninger niveau med virkeligheden så godt. Ikke opfylde selv med den måde tingene er. Tørster efter at opdage din kapaciteter. Udfordre dig selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.